Mester-Bygg med sitt største prosjekt noensinne

Overhalla er en framtidsretta kommune som tenker miljø og klima. Den samme tankegangen har Mester-Bygg. De skal bygge 18 nye omsorgsleiligheter i massivtre.

Våren 2021 skal de nye omsorgsboligene i Overhalla stå ferdig. Daglig leder Bjarne Holmsen og salgssjef Bjørnar blengsli forteller at prosjektet blir bedriftens største noensinne.

– Kontrakten er verdt 85 millioner kroner – noe sombetyr enormt mye for oss. Det er et stort prosjekt for kommunen og et stort prosjekt for Mester-Bygg, forteller Holmsen.

Et teknisk bygg

De nye omsorgsleilighetene skal erstatte boligene som nå er i bruk på Ranemstunet. De nåværende boligene blir stående under bygginga, men blir revet når alle har flyttet inn i nye leiligheter.

– Overhalla er en framsynt kommune som tenker litt fram i tid, og det blir et bygg spekket med teknologi. Det blir blant annet elbil-ladere, elsykkel-ladere og solceller, forteller Holmsen.

– I tillegg blir det vannbåren varme i tilknytning til et nytt varmeanlegg. Det blir et pelletsanlegg som skal forsyne de nye omsorgsboligene, administrasjonsbygget på kommunehuset og sykeheimen med varme. Vi skal altså fornye varmeforsyninga til flere bygg i kommunen, legger Blengsli til.

Les hele saken i Namdalsavisa (betalingsmur) eller last ned saken som pdf: