Mester-Bygg AS

Mange hus, men bare ett løfte – det blir som avtalt

Mester Bygg AS er et selvstendig byggmesterfirma Namdalen med 27 ansatte. Vi er trolig Namdalens største byggmester for tradisjonell oppsetting av trehus og har fagpersoner i alle ledd. Vårt hovedprodukt har gjennom hele firmas snart 20 historie vært boligbygging. Som medlem av landets største boligkjede Mesterhus har vi tilgang til et nasjonalt nettverk av leverandører og fagpersonell. Dette gir oss unike innkjøpsavtaler i og oppdatert informasjon normer og krav i byggebransjen kontinuerlig.  Mester Bygg AS leverer ikke kun bolighus, men alle typer bygg, og er etterhvert blitt et naturlig valg for alle som trenger bistand i sitt byggeprosjekt. Offentlige byggherrer har fått opp øynene for bruk av tre i sine bygg og Mester Bygg AS har utført større oppdrag med oppføring av barnehager, skoler, helsesenter, brannstasjon og renseanlegg.

På hver byggeplass og for hvert byggeprosjekt prøver vi å være den beste utgaven av oss selv. Det samme kravet stiller vi til våre samarbeidspartene og leverandører. Produktet vi leverer skal være noe vi kan være stolt av! Namdalen er ikke et stort sted og vi treffer våre kunder daglig. Disse møtene skal være hyggelige og alle som er kunder av oss skal føle seg godt ivaretatt. Vår merkevare skal være den beste!

Vårt mål: Fornøyde kunder

Det viktigste for oss er at du får innfridd dine ønsker og behov når du skal ha ny bolig eller et annet byggeprosjekt. Personlig service, god kvalitet og tett oppfølging avgjørende for et vellykket resultat. Det vi skal tilby deg som kunde er – riktig produkt til riktig pris og riktig tid.

Vi er opptatt av kvalitet og som en del av vår kvalitetspolitikk medfører dette å være ryddig. Dette gjelder selvfølgelig ovenfor deg som kunde, men også ovenfor våre samarbeidspartnere, leverandører, ansatte og offentlige myndigheter. Vi har ordnede arbeidsforhold og følger lovpålagte rutiner og føringer. Vi behandler andre som vi selv vil bli behandlet.

Et slag for miljøet:

Som stolte byggmestre og tømrere ønsker vi å benytte tre som byggevare i utstrakt form. Bruk av tre har flere positive effekter. Det er en fornybar ressurs som kan gjenbrukes og gjenvinnes. Tre har svært gode kvaliteter knyttet til akustikk, brann og konstruksjonsstyrke. Tre sies å være verdens sterkeste byggemateriale i forhold til vekt. Det er også et pent og flere og flere får øynene opp for bruk av tre i store og små bygg. Vi i Norge har stolte tradisjoner for nettopp dette og vi i Mester Bygg mener at det ikke finnes bedre byggemateriale enn tre. Vi ønsker et minst mulig miljøavtrykk etter oss og vi vil bidra til et renere samfunn ved å redusere omfanget av skadelige og energikrevende materialer i byggeprosessen. Mange med oss deler heldigvis denne oppfatningen og vi ønsker alle velkommen på laget!

 

KOM INNOM FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT!

Ta kontakt i dag

Godkjent lærebedrift, Godkjent for ansvarsrett og mester


meserthus-logoen

Stolt leverandør av mesterhus

Mesterhus er Norges største husleverandør – organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer. Grunntanken er å tilby kvalitetshus bygget av din lokale byggmester – forankret i tradisjon, fagkunnskap og solid håndverk hele veien.