Mester-Bygg AS

Mange hus, men bare ett løfte – det blir som avtalt

Mester Bygg AS er et selvstendig byggmesterfirma Namdalen med 27 ansatte. Vi er trolig Namdalens største byggmester for tradisjonell oppsetting av trehus og har fagpersoner i alle ledd. Vårt hovedprodukt har gjennom hele firmas snart 20 historie vært boligbygging. Som medlem av landets største boligkjede Mesterhus har vi tilgang til et nasjonalt nettverk av leverandører og fagpersonell. Dette gir oss unike innkjøpsavtaler i og oppdatert informasjon normer og krav i byggebransjen kontinuerlig.  Mester Bygg AS leverer ikke kun bolighus, men alle typer bygg, og er etterhvert blitt et naturlig valg for alle som trenger bistand i sitt byggeprosjekt. Offentlige byggherrer har fått opp øynene for bruk av tre i sine bygg og Mester Bygg AS har utført større oppdrag med oppføring av barnehager, skoler, helsesenter, brannstasjon og renseanlegg.

På hver byggeplass og for hvert byggeprosjekt prøver vi å være den beste utgaven av oss selv. Det samme kravet stiller vi til våre samarbeidspartene og leverandører. Produktet vi leverer skal være noe vi kan være stolt av! Namdalen er ikke et stort sted og vi treffer våre kunder daglig. Disse møtene skal være hyggelige og alle som er kunder av oss skal føle seg godt ivaretatt. Vår merkevare skal være den beste!

Vårt mål: Fornøyde kunder

Det viktigste for oss er at du får innfridd dine ønsker og behov når du skal ha ny bolig eller et annet byggeprosjekt. Personlig service, god kvalitet og tett oppfølging avgjørende for et vellykket resultat. Det vi skal tilby deg som kunde er – riktig produkt til riktig pris og riktig tid.

Vi er opptatt av kvalitet og som en del av vår kvalitetspolitikk medfører dette å være ryddig. Dette gjelder selvfølgelig ovenfor deg som kunde, men også ovenfor våre samarbeidspartnere, leverandører, ansatte og offentlige myndigheter. Vi har ordnede arbeidsforhold og følger lovpålagte rutiner og føringer. Vi behandler andre som vi selv vil bli behandlet.

Et slag for miljøet:

Som stolte byggmestre og tømrere ønsker vi å benytte tre som byggevare i utstrakt form. Bruk av tre har flere positive effekter. Det er en fornybar ressurs som kan gjenbrukes og gjenvinnes. Tre har svært gode kvaliteter knyttet til akustikk, brann og konstruksjonsstyrke. Tre sies å være verdens sterkeste byggemateriale i forhold til vekt. Det er også et pent og flere og flere får øynene opp for bruk av tre i store og små bygg. Vi i Norge har stolte tradisjoner for nettopp dette og vi i Mester Bygg mener at det ikke finnes bedre byggemateriale enn tre. Vi ønsker et minst mulig miljøavtrykk etter oss og vi vil bidra til et renere samfunn ved å redusere omfanget av skadelige og energikrevende materialer i byggeprosessen. Mange med oss deler heldigvis denne oppfatningen og vi ønsker alle velkommen på laget!

 

KOM INNOM FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT!

Ta kontakt i dag

Godkjent lærebedrift, Godkjent for ansvarsrett og mester


meserthus-logoen

Stolt leverandør av mesterhus

Mesterhus er Norges største husleverandør – organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer. Grunntanken er å tilby kvalitetshus bygget av din lokale byggmester – forankret i tradisjon, fagkunnskap og solid håndverk hele veien.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.