Mester-Bygg AS

Mange hus, men bare ett løfte det blir som avtalt

Mester-Bygg AS er din lokale Mesterhus-leverandør i Namdalen. Vi leverer alle typer bygg og vil være et naturlig valg for privatpersoner, næringsliv og offentlige byggherrer.

Med mange dyktige fagfolk og lang fartstid i bransjen, er vi en trygg og pålitelig samarbeidspartner når du skal bygge. Vi tilbyr det du etterspør. Alt fra enkle ombygginger til komplette, nøkkelferdige bygg. Sammen med våre leverandører og underentreprenører kan vi tilby det du trenger.

Vårt mål: Fornøyde kunder

Det viktigste for oss er at du får innfridd dine ønsker og behov når du skal ha ny bolig. Personlig service, god kvalitet og tett oppfølging avgjørende for et vellykket resultat. Vi skal tilby deg som kunde – riktig produkt til riktig pris og riktig tid. Dialogen avgjør at dette føles riktig for deg. Med dette som utgangspunkt, har Mester-Bygg AS etablert seg som en av distriktets ledende entreprenører.
Foruten å være en stor leverandør av bolighus i regionen, er vi også engasjert i ulike prosjekter for næringslivet og det offentlige. Vi utvikler også byggefelt og formidler salg av tomter i vårt nærområde. I tillegg har vi lang erfaring innen rehabilitering

 

KOM INNOM FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT!

Ta kontakt i dag

Godkjent lærebedrift, Godkjent for ansvarsrett og mester


meserthus-logoen

Stolt leverandør av mesterhus

Mesterhus er Norges største husleverandør – organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer. Grunntanken er å tilby kvalitetshus bygget av din lokale byggmester – forankret i tradisjon, fagkunnskap og solid håndverk hele veien.